LESPROGRAMMA
  Door corona zijn alle lessen gestopt. 

Herhaaldelijk heb ik de vraag gekregen of ik niet een opfriscursus wil doen voor hen die niet op internet bridge hebben gespeeld gedurende corona( of gewoon onzeker zijn). 

Om straks weer te beginnen in de zaal is het natuurlijk wel fijn om een en ander weer eens herhaald te hebben. Daarom willen wij informeren of er animo is om zulke avonden te volgen. We zouden dan tegen de tijd dat zaalbridge weer in zicht komt 2 x 4 avonden (op dinsdagavond en donderdagavond) in ons lokaal dat van grotere tafels en spatschermen is voorzien, kunnen organiseren. Met maximaal 12 deelnemers die inge├źnt zijn herhalen we dan de basis van het bridgespel. Voordat wij die avonden in elkaar gaan draaien willen we graag weten of er voldoende deelnemers zijn. Lijkt het je wat, laat het ons dan vrijblijvend weten, tenslotte weten we de datums nog niet. 


Eind september gaan we weer starten met nieuwe beginnerscursussen, u kunt alvast aangeven interesse te hebben, dan houden we u op de hoogte.

De lopende vervolgcursus zal ook eind september worden gedaan, misschien zijn er daar nog een paar plaatsjes in, wanneer u interesse hebt, geef ons dan een mailtje